Over Utah Remleidingen b.v.

Utah Remleidingen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken en leveren van remleidingen, remslangen en overige leidingen zoals brandstof- of vacuümleidingen.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Amstel 42 in Dronten waar wij beschikken over een ruime en goed ingerichte werkplaats voor de productie van slangen en leidingen. Wij leveren leidingen en slangen op maat gemaakt voor diverse typen legervoertuigen en daarnaast kunnen wij ook voor andere voertuigen deze leidingen en slangen op aanvraag maken.

Utah is gestart door Gerrit en Carola Bouwhuis en ontstaan uit hun passie voor legervoertuigen en techniek. Al ruim 30 jaar rijden wij hiermee en sleutelen daaraan.

Veel ervaring is opgedaan in ons service bedrijf voor hydrauliekslangen en -leidingen waarvan voor deze specialisatie gebruik kan worden gemaakt.

Deze website geeft naast de technische achtergrond van de door ons gemaakte producten ook een overzicht van de mogelijkheden voor diverse modellen voertuigen. Kijk rustig rond naar onze producten en aarzel niet om voor vragen ons te bellen of mailen.

Utah remleidingen b.v.

De Amstel 42
8253 PC Dronten
E-mail : info@utah-remleidingen.nl
Tel. : +31 (0) 625088899